ServiceWijzer

Wat is Makkelijkswitchen.nl?

Makkelijkswitchen.nl is een initiatief van 2 ondernemers, Michael Wegman en Jaap Smit. Onze website bestaat uit het aanbieden van een overzichtelijke en eenvoudige wijze een makkelijke overstap naar leveranciers van gas en electra te maken. Hierbij kun je denken aan leveranciers als Nuon, Essent, Oxio, Budget Energie en meer dan 30 anderen.

Wat doen wij?

Wij willen de makkelijkste manier van overstappen aanbieden aan onze bezoekers. Met het Makkelijkswitchen.nl platform kunnen we jou helpen inzicht te geven in je huidige tarief en wat de mogelijkheden zijn om een, vaak voordelige, overstap te maken.
Dagelijks verzamelen we de nieuwste data met energie tarieven, acties en welkomst bonussen. Zo weet u dat u bij makkelijkswitchen.nl niet verder hoeft te kijken bij een andere aanbieder, wel zo makkelijk geregeld dus.
Wij verzamelen reacties en klantervaringen en delen deze op onze website. Alle reacties zijn welkom en zijn zeer benieuwd hoeveel u heeft bespaard.

Wat kost het?

Voor u is het gebruik van onze diensten helemaal gratis en vrijblijvend. Kijkt u rustig rond en als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen, tegen een normaal tarief en geen duur 0900 nummer.
Heeft u onze overstap hulp nodig? Geen probleem, ook deze is geheel gratis.

Met wie werken wij?

Wij werken met verschillende data providers om ons van de laagste tarieven te voorzien, Voor elk afgesloten abonnement ontvangen wij een vast bedrag, hierdoor kunnen wij een 100% onafhankelijkheid garanderen.

Wat wij vragen van u?

Wij zijn dol op complimentjes, vragen, opbouwende kritiek en andere helpende handen om onze service te verhogen. Like ons op Facebook en vertel uw vrienden en familie over makkelijkswitchen.nl. Met een groter bereik kunnen wij makkelijkswitchen.nl nog voordeliger en makkelijker maken.

Hoe selecteren wij de aanbieders?

Aan onze website zijn alle belangrijke energieleveranciers gekoppeld. Afhankelijk van uw locatie en verbruik selecteert onze systeem de best mogelijke deals. Alles wordt hierin overwogen, als belastingen, kortingen, welkomst cadeaus en nieuwe klanten korting. Veel kortingen zijn exclusief bij makkelijkswitchen.nl te ontvangen, hierdoor bieden wij een uitermate scherpe prijs aan.

Vragen, klachten en complimenten

Wij nemen klachten zeer serieus en streven altijd naar de beste oplossing, laat uw bericht achter op info@makkelijkswitchen.nl of gebruik ons contactformulier.